dinsdag 20 maart 2012

Ook Watain komt met live-DVD

Begin mei gebeurt wat voorman Erik vroeger zei dat nooit zou gebeuren: Watain brengt een live-DVD uit. Eigenlijk zat dat er al even aan te komen, aangezien de optredens van de band een ongekend visueel spektakel zijn. Het opgenomen concert is uiteraard dat van het 13-jarig bestaan. De band heeft het over een persoonlijk en emotioneel project dat ze zelf zien als hun meest ambitieuze werk ooit.

Zelf heeft de band het niet over een live-DVD, maar over een film. Watain heeft dan ook een aantal filmposters gepubliceerd die de sfeer van een soort satanische versie van grindhouse uitstralen.

Op Watains eigen merchandisesite is een gelimiteerde boxset te bestellen met daarin de nodige extra's. Behalve de de DVD bevat de box het hele concert op dubbel-CD en op dubbel-LP, een fotoboek, een handgenummerd blad met daarop de handtekeningen van alle bandleden en vier ansichtkaarten met afbeeldingen van de filmposters. Ook is er een versie verkrijgbaar met T-shirt.

Dit alles is de eerste uitgave van Watains eigen label: His Master's Noise. Bestellen kan via de officiële webshop. Bestellingen worden 30 april verzonden, dus er is nog voldoende tijd om vast wat dode dieren in huis te halen. Watain zonder de geur van verrotting is tenslotte geen Watain.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten