zaterdag 26 mei 2012

Vinylbox van Deathspell Omega

Dit zou zomaar eens de meest begerenswaardige blackmetalrelease van het jaar kunnen worden: een waarschijnlijk zeer gelimiteerde uitgave van maar liefst zeven picture discs van Deathspell Omega. 

Het betreft al het werk van de trilogie waar de band de laatste zeven jaar aan gewerkt heeft. In totaal gaat het om acht albums en EP's waarvan de eerste zeven al eerder uitgebracht zijn: Si Monumentum Requires Circumspice, Kénôse, Mass Grave Aesthetics, Diabolus Absconditus, Fas – Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum, Paracletus, Chaining the Katechon en de volledig nieuwe EP Drought.

Behalve de picture disks bevat de boxset nog zeven kunstdrukken, een poster en een 60 pagina's tellend boekje. Waarschijnlijk bevat dat boekje de songteksten van het boxmateriaal en laat Deathspell Omega nou net een band zijn waarvan de songteksten het lezen meer dan waard zijn.

Van die aankomende EP is overigens op de site van Decibel Magazine al een nummer te beluisteren en dat belooft veel goeds. Het stuk heet (ja, echt waar): Abrasive Swirling Murk. Juist...

Drought is verkrijgbaar vanaf 22 juni en daarvoor zou je bijvoorbeeld bij Seasons of Mist terecht kunnen. Op de vinylbox moet iets langer gewacht worden, want die is op zijn vroegst pas vanaf 9 juli leverbaar. Een bestelmogelijkheid heb ik nog niet gevonden, maar mailen met Norma Evangelium Diaboli kan nooit kwaad. De prijs zou rond de negentig euro komen te liggen.Black-metal.nl op Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten