donderdag 7 april 2011

Mooie dingen van Shining

Nu zijn we hier nogal van het posten van torrents of andere manieren van het gratis downloaden van grafduistere black metal, maar we mogen natuurlijk nooit vergeten dat elke band het moet hebben van concertkaartverkoop, albumverkoop en de overige merchandise. En om nu onze vrienden van Shining eens een kleine dienst te bewijzen en ook de kleine schare lezers die we hebben te wijzen op de mooie dingen die er van de geweldige band Shining te koop zijn, toch even een paar mooie aanraders.

Zo biedt Osmose momenteel een in een 122 exemplaren uitgebrachte kunstdruk aan van een bijzonder kunstige afbeelding van Kvarforth, Spinefarm heeft de vinyleditie van Through Years of Oppression nog liggen (voor de meisjes onder u trouwens ook een bijzonder leuk shirtje) en ook het tot nu toe laatste album Klagopsalmer is nog op twee gelimiteerd uitgebrachte stukken vinyl te bemachtigen.

Is er dan ook nog iets nieuws te vinden? Jazeker! Een nieuw nummer! En dan ook nog gratis!

Wanneer begin mei het nieuwe album van Shining uitkomt, Fodd Förlorare, hebben we trouwens een interview met gitarist Peter Huss om met hem de nieuwe plaat eens rustig door te nemen. Stay tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten