zaterdag 15 oktober 2011

Oud werk van Malign nieuw bij NOEVDIA

Het Franse label Norma Evangelium Diaboli heeft weer eens een prachtplaat in de aanbieding. Dit keer betreft het een heruitgave van twee EP's van het Zweedse orthodoxe blackmetalgenootschap Malign. De twee EP's worden uitgebracht op één LP die uitgevoerd is in rood vinyl.

Malign bestaat al sinds 1994 maar is nooit een bijzonder productieve band geweest. Zonde, want hetgeen wat ze uitbrachten, was bijzonder goed. De twee EP's die op deze heruitgave te vinden zijn, zijn Divine Facing en Fireborn, oorspronkelijk uitgebracht in respectievelijk  2002 en 1998. Voorproefjes zijn bijvoorbeeld hier en hier te vinden. De plaat is te bestellen door te mailen met NOEVDIA en 22 euro (inclusief verzendkosten) via PayPal over te maken naar datzelfde mailadres.

De band is overigens binnenkort weer actief. 4 november zal de band voor het eerst sinds 12 jaar weer optreden. Helaas zal dat optreden niet hier in de buurt zijn. Hypergemotiveerde fans zullen ervoor naar Stockholm moeten. Malign speelt daar samen met Watain en het Nederlandse The Devil's Blood.

Update: afbeeldingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten